sobota 16. ledna 2021

Pivovar Svatý Petr

 

 

První důležitá věc je, že nemáme vlastní pivovar. Vaříme naše pivo v Hákově parním pivovaru v Mékojedech u Litoměřic. Takže to je kontakt první.
Potom se snažíme pivo rozvážet jak na Praze 7, tak okolo komína, což je Pivotéka pod Sedlem v Úštěku, to je taková naše vlajková loď. Takže níže najdete, kde všude nás víceméně pravidelně-nepravidelně najdete buď na čepu, nebo v lednici v lahvích.
Kampaně:
S pomocí dvou úžasných kamarádů, grafika Pavla Fuksy a 3D grafika Marka Motalíka vznikly etikety, které jsou hodně jinde než je současný pivní styl. A to je dobře. Navíc Pavel dohromady s textařem vymysleli super vtipnou a chytrou kampaň, kterou si můžete právě tady prohlédnout. Otevřete si naše pivo a kochejte se.

Olča Matyášová
Uvaří jakékoli pivo na jaké si vzpomenete. Zná v pivovaru sebemenší šroubek a je fakt šikovná.

Petr Holický
Pomáhá Olče, přikuluje, tahá mláto a sudy a lahve. A s pomocí rodiny na lahve lepí etikety. A potom to zaveze do hospody. To taky není málo.

Vašek Smolík
Duše všech receptur, vystudovaný sládek z Podskalské a genius chutí, kombinací a alfa kyselin. Bez něj by nebyl Svatý Petr to co je

Vzorky jinak zakoupena v Pivní Vzorkovna v Praze 2, kde má svou prodejnu Hákův Pivovar

 

Ležák zjevení 11° (7.5)

 

Zkušení pivaři říkají, že tenhle ležák je pro ně Zjevení. Definice českého ležáku je vše české.  My jsme se vydali do světa a trochu  z toho piva udělali světáka.    
Slady:  Plzeň, Vídeň, Crystal light (UK)
Chmely:  Agnus, Sládek,
ŽPČ Stupňovitost: 11    
Alkohol: 4,6  IBU: 40  EBC: 30

 

Babylonská IPA 14° (8)

 

Způsobí zmatení jazyků. Medová barva. Hořká chuť, ale právě tak akorát. Jedno pivo dopijete a už si chcete objednávat druhé. Opojné. 
Slady: Videňský, Melanoidní light, Biscuit 
Chmely: Amarillo, Azacca, Green Bullet, Admiral,
Stupňovitost: 14 Alkohol: 6,2  IBU: 60  EBC: 40

 

fotogalerie 
 

 




Žádné komentáře:

Okomentovat