středa 2. listopadu 2022

Minipivovar BiyrLab

 

 

Naše piva jsou vyrobena ze 4 fantastických ingrediencí vylepšených v laboratoři vůní a chutí.  Za vším, co vytváříme a o čem sníme, stojí vášeň a lidé.  

Jsme průkopníky bezemisních technologií v řemeslném pivovarnictví...

Ahoj, tady Gosia + Adam.
Jsme nadšenci řemeslného piva, k založení vlastního pivovaru jsme se rozhodli v roce 2015 a v roce 2021 jsme to dokázali! 

V Nymburce jsme založili pivovar „BiyrLab“. Název je závazek a my chceme být inovativním pivovarem se sídlem ve střední Evropě.

V naší pivní ‚laboratoři‘ používáme čtyři přisad k vytvoření jedinečných kombinací chutí a vůní.  Jedinečná kombinace různých přisad definuje chuť našeho piva. Magická čtyřka: voda, ječmen, chmel, kvasnice podtrhují charakter našich piv. Ingredience pro všechny styly našich piv jsou pečlivě vybírány. Všechny ingredience od našich partnerů kontrolujeme i našimi smyslovými smysly. Věříme, že naše smysly jsou dokonalými měřícími zařízeními.  Náš proces vaření piva je založen na tradičních krocích: rmutování, vaření, chlazení a fermentace. Máme inovativní a jedinečný přístup, pokud jde o chmelení a vyvážení chutí a vůní. Neustále objevujeme a vyvíjíme nová chmelená piva.

Za vším, co vytváříme a o čem sníme, stojí vášeň a lidé.  Piva vyrábíme pro naše přátele, rodinu a lidi jako my. Piva ideální pro oslavu skvělých okamžiků ve vašem životě a doplnění vašeho oblíbeného jídla.  Věříme, že řemeslné vaření piva je hodně podobné vědecké laboratorní práci, vše o objevování a zlepšování.  Pevně věříme v vaření piva s nulovým odpadem.

Jsme průkopníky bezemisních technologií v řemeslném pivovarnictví.  Pevně věříme, že skvělé pivo se může a musí vařit také s ohledem na naši budoucnost a přírodu. Převrat v přípravě řemeslného piva jde v našem pivovaru ruku v ruce s revoltou v myšlení /se zelenou revoltou/ se zelenou revolucí. Chceme používat méně vody, méně energie, šetřit přísadami.  Vývoj našich zařízení a procesů nám umožňuje vyrábět skvělé pivo s co nejmenším množstvím zdrojů.

adresa:  Za Žoskou 2506, 288 02 Nymburk

Bohemský ležák 11.8° (7.5)

 

Tóny medu a květinová vůn  - Lávka spojuje...

Tradiční český ležák, lehce chmelený. Medová chuť a jemné květinové aroma.

ABV:  4.8% Hořkost: 36 IBU 

Politi Cally Correct  10° (6)

 

Chuť citrusů svěží jako vánek  V naší West Coast IPA se snoubí lehounký náznak karamel a sušenek a intenzivní osvěžující aroma citrusů. Chuť vytvořená spojením citrónové trávy, limetkové a grapefruitové kůry a tropických tónů.
 

Alk.: 3.8%Hořkost:35 IBU Složení:voda, ječný slad, ovesné vločky, chmel


Be Your Own Super Hero  13° (6)

 

Modern IPA

Exotické a pichlavé jako kaktus  Všechno to začalo naší moderní IPOU. Naší superhrdinkou, jak jí říkáme. Věříme, že každý z nás má potenciál i právo být úspěšný. Lehké, karamelově zbarvené pivo s lákavou příchutí exotického ovoce a s přídavkem chmele, který zaručí hořkost opravdové IPY.

!turistika! 

fotogalerie

 


Žádné komentáře:

Okomentovat