úterý 29. srpna 2023

Minipivovar Flámm

 

 

Vychutnajte si výsledok poctivej práce Petra Kimáka – nášho hlavného sládka – v podobe remeselného piva Dr. Flámma v Rajeckých Tepliciach (okr. Žilina, región Horné Považie, Slovensko).  

Základ nášho piva tvorí skutočné bohatsvo Rajeckých Teplíc: krištáľovo čistá horská voda a kvalitné slady a chmeľ nielen z Čiech. K precíznemu spôsobu výroby piva napomáha aj moderná a presná technológia pivovaru, ktorý sa nachádza priamo pod reštauráciou. Tak sa u nás rodí pivo s úctou k histórií a tradíciám. Skvelo chutí s poctivým jedlom a pivnými špecialitami v našej reštaurácií. V Penzióne FLÁMM si môžete dopriať príjemné ubytovanie aj pivné kúpele. Potešte svoju pokožku, svoj jazyk, či svoju polovičku výnimočným relaxačno-ozdravujúcim pivným alebo morským kúpeľom.

Vznik 2019

adresa: Lesná 1, 013 13 Rajecké Teplice, Slovensko

Desiatka Dr. Flámma  10° (8) 

Výčapné pivo plzenského typu navarené z rýdzo českých surovín s výraznou chmeľovou chuťou.

Dvanástka Dr.Flámma  12° (7) 


Strieborná pivná korunka 2020 - Druhá najlepšia nefiltrovaná 12 na Slovensku. Jemná, no zároveň plná svojou chuťou sladu pohladí Váš jazyk a vôňa chmeľu pošteklí Váš nos. Určite oceníte jej plnú chuť a budete si chcieť vychutnať ďalšiu.

Osmička Dr.Flámma  8° (7.5) 


Osvěžující letní Ale s tropickými tóny - příjemné pití...

Pšeničná jedenástka Dr.Flámma 11° (7.5) 


Svetlá pšeničná jedenástka Vás očarí na prvý pohľad a s chuťou banánov bude božským zážitkom pre Vaše telo aj dušu. Jeho farba je rovnako zlatistá ako farba lánov dozretej pšenice, z ktorej je uvarená.

Tmavá štrnástka Dr.Flámma 14° (7.5) 


Tmavý vrchne kvasený špeciál, ktorý je snom každého pivného gurmána. Očarí Vás plnosťou svojho tela a následne vystúpia do popredia jeho chute kávy a horkej čokolády v kombinácii s chmeľom "Sládek" a "Žatecký poloranný červeňák".

Pätnástka Dr.Flámma IPA 15° (7) 


Pivo medenej farby, ktoré pri prvom dúšku pripomína chuť citrusov a cítite sa ako v raji. Svoju históriu má od slávnych koloniálnych čias Veľkej Británie v Indii, kde sa varilo pre britských vojakov a úradníkov a aby zvládlo dlhú plavbu do Indie, muselo byť silné alkoholovo a tiež poctivo nachmelené.

!turistika!

fotogalerie 

Žádné komentáře:

Okomentovat