čtvrtek 12. listopadu 2020

Minipivovar Koliba

 

 

Restaurace Koliba byla založena již před 23 lety, minipivovar vznikl v roce 2011. Od té doby se značně rozrostla a hotel v současné době nabízí hostům již celkem 24 plně vybavených pokojů, kongresové sály s celkovou kapacitou 600 míst a kompletním technickým vybavením, dvě zahradní nádhernými terasy. Pro hosty jsou připravené pivní lázně, wellness, salónek a stylová restaurace, kde si můžete pochutnat jak na staročeské kuchyni, tak na specialitách na grilu.  S velkým potěšením Vám také můžeme nabídnout prvotřídní pivo z našeho minipivovaru s jednoduchým názvem „Litoměřický Kousek“ V našem litoměřickém minipivovaru můžete ochutnat z výběru prvotřídních nefiltrovaných a nepasterovaných piv, které jsou vařené s láskou z kvalitních přírodních surovin bez pomocné berličky chemických přípravků. Kupujeme jen ty nejlepší slady a chmely z pivovarvyhlášené chmelařské oblasti Žatecka. Výroba piv u nás končí v ideálním bodu a to před filtrací a pasterací, proto si pivo od nás zachovává svou chuť i vůni a udržuje si svou přirozenou trvanlivost díky kultuře pivovarských kvasnic. Neztrácí tím také látky působící blahodárně na organismus a jeho imunitu.  Pivo pro vás vaříme v měděné varně přímo mezi Vámi v valašské kolibě v Hotelu Koliba. Používáme klasický dvourmutový postup. Kvašení mladiny probíhá v pivovarském sklepě v otevřených kvasných kádích a mladé pivo pak necháváme minimálně měsíc zrát v ležáckém sklepě, aby se jeho chuť zakulatila a vyrovnala a my jsme Vám mohli naservírovat prvotřídní Kousek. 
Litoměřice Hotel Koliba se nachází na okraji okresního města Litoměřice, vzdáleného pouze 60 km od hlavního města Prahy. Královské město Litoměřice se nachází v malebné oblasti Českého středohoří, lemované dvěma našimi největšími řekami- Labem a Ohří.

adresa: Českolipská 2100, Předměstí, 412 01 Litoměřice

 

Kousek 12° (6)

 

Taková klasika, trochu do sladka avšak na konci ocásek, který moc zrovna nemusím. Jinak bych asi u něj vydržel v jejich restauraci i déle...

Kousek IPL 12° (4)

 

Pokus o Indian Pale Lager se zřejmě moc nepovedl...
 

fotogalerie 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat