pondělí 18. prosince 2017

Radegastovna Kolbenka

 
V Nošovicích vaří sládci pivo Radegastu už více než 40 let. Za tu dobu se toho hodně změnilo a pivovar prošel několika etapami modernizace. Nezměnila se ale receptura ani postup vaření piva Radegast, a tak zůstává stejná i jeho chuť, výrazná hořkost a správný říz.
Tady budeš ve svém živlu! Rozhlédneš se a uvidíš oslavu síly chlapského ducha. Drsnost, odolnost, sebevědomí – to vše je vyjádřeno použitým materiálem a jeho zpracováním. Pod dohledem samotného Radegasta pocítíš i krásu a malebnost moravské přírody.
Když si chceš Radegast opravdu vychutnat, Radegastovna je nejlepším místem. Čerstvé tankové pivo chutná úplně stejně jako v pivovaru. Naši výčepní mistři se postarají o bohatou pěnu a pivo má přesně tu hořkost, vůní a charakter, jaké mu vtisknul sládek při vaření.
Stálo nás to pot i slzy. Byl v tom kus velkého odříkání. Dali jsme do toho srdce. Ale takový je život ve Vysočanech. Přesně taková byla stará Kolbenka. A v té nové, Radegastovně, se snoubí hořkost tankového ležáku, poctivá česká kuchyně, jednoduchost a krása prostředí.
A proč? Protože my milujeme Vysočany, řízné pivo a vytříbená jídla, a tohle dohromady nám tu chybělo.

Radegast Ryze Hořká 12° (7)


Světlý ležák s plnou hořkou chutí, třikrát chmelený s výrazným chmelovým aroma, použity tři druhy moravského chmele.
Obsah alkoholu: 5,1 %

Radegast Rázovitá 13° (volba sládků) (7)

Jiskrně zlatý speciál připravený pro všechny milovníky opravdu hořkého piva. Vyniká plnou mírně sladovou chutí, která je vyvážená výraznou chmelovou hořkostí, dosaženou díky extra chmelení odrůdou žatecký poloraný červeňák. Hořkost se projeví až chvíli po napití a zůstává v ústech v podobě příjemného středně dlouhého doznívání.
Obsah alkoholu: 5,6 % obj.

Velikonoční 13° (volba sládků) (7)

Velikonoce bez piva? To byla už ve středověku obtížná představa. Pivo se tehdy vařilo v klášterech a tamní mniši si jej během postního období dopřávali kvůli chuti i živinám. Inspirováni touto tradicí pro vás naši sládci připravili nefiltrované pivo zlaté barvy s bílou pěnou a výraznou sladovou vůní a chutí. Vychutnejte si i vy náš Velikonoční speciál od značky Master.
Obsah alkoholu: 5,7 %

Žádné komentáře:

Okomentovat