sobota 17. února 2018

Restaurace Kampárium

Rodinná restaurace Kampárium se nachází v suterénu domu s krásnými cihlovými klenbami stojícího nedaleko pražského ostrova Kampa.  Opravdovou chloubou naší kuchyně jsou steaky na mnoho způsobů, které připravíme podle Vašeho přání. Stejně tak, s naší marinádou dlouho pečené, zadní vepřové koleno. Nabídneme vám také několik druhů piva s měšťanského pivovaru v Poličce, v Dobrušce a naše pivo Kamparium beer nebo výborné víno z rodinného vinařství pana Konečného z Čejkovic, ale i mnoho zajímavých nápojů z malých rodinných podniků nebo od malých rodinných dodavatelů.
adresa: Říční 540/9, 118 00 Malá Strana

Kampárium 12° (7.5)

Vařeno ve městě Březnice v okrese Příbram, kde sídlí Pivovar Herold.
nefiltrované

Rampušák 12° (pivovar Dobruška) (8)

světlý ležák s jemnou příjemnou hořkostí, plné sladové chuti, s vysokým řízem a výbornou pěnivostí. Mě dost svou chutí připomněl Poutníka...
obsah alkoholu 4.90 %

Otakar 11° (pivovar Polička) (7.5)


světlý ležák s jemnou hořkostí, lehce nasládlý. Vyráběno původní technologií podle receptů sládka Františka Bittnera s použitím studniční vody, žateckého poloraného červeňáku a nejkvalitnějšího sladu, s kvašením a zráním studenou cestou ve spilce a ležáckých sklepích, vyhloubených v opukovém masívu. Jejich konstantní vlhkost a teplota zaručují neměnný a individuální charakter tradičního poličského piva.
Obsah alkoholu: 4,5 % 

F.L. Věk 15° (pivovar Dobruška) (7)

Světlé speciální pivo s plnou sladovou chutí, příjemnou hořkostí, středním řízem a výbornou pěnivostí. Pivo je vyráběno jako "velikonoční" a "vánoční speciál". Stáčeno je pouze jako nefiltrované. Pivo má střední zákal, způsobený přítomností pivovarských kvasinek v pivu, které jsou bohatým zdrojem vitamínu B, stopových prvků a minerálů.
Obsah alkoholu: 6.30 %

Žádné komentáře:

Okomentovat