středa 4. července 2018

Minipivovar Ettore Palace Cinema


Hotel byl vybudován ve 20. létech minulého století a nese stále architektonické prvky typické pro meziválečné období i přes pohnutou historii a několik více či méně zdařilých rekonstrukcí. Tou poslední v roce 2017 jsme se snažili zachránit co se dalo, zachovali jsme interiérovou výzdobu včetně barevného řešení, část zničených koberců jsme nahradili velkoplošným mramorem, který ale byl i prapůvodní podlahovou krytinou i když ne v předpokládané kvalitě. Minipivovar, díky profesionálnímu vedení v oboru vzdělaným sládkem, s důrazem na kvalitu, zajišťuje opravdu kvalitní maloprodukci několika druhů piv a jsme schopni vařit pivo k určeným akcím nebo dle individuálních přání.
Základem je 11° ležák Ettore s ovocnou variantou Eliška, tmavé pivo Black Bess a prémiová vícestupňová piva Royale.

adresa:  Všenorská 45, 252 02 Jíloviště

Eliška 10° (7)


Světlý, lehký - ALE - nefiltrovaný nepasterizovaný svrchně kvašený, infuzní postup výroby za použití zahraničních chmelů s hořkostí 20 IBU, dodává svěží ovocnou příchuť, ideální nejen do letních dní, ale i k uhašení žízně.

Ettore 11° (6)


Světlý ležák plzeňského typu – nefiltrovaný - nepasterizovaný, zlatavé barvy, spodně kvašený, tradičním dekokčním způsobem výroby za použití českých chmelů, zejména jemného žateckého poloraného červeňáku s hořkostí 40 IBU.

Black Bess 12° (3)


Tmavý ležák – nefiltrovaný - nepasterizovaný, spodně kvašený, tradičním dekokčním způsobem výroby za použití českých chmelů, zejména jemného žateckého poloraného červeňáku s hořkostí 30 IBU. Pomocí použití pražených sladů, jsme docílili jemné chutě s tóny čokolády a kávy.
Bohužel jedno z nejhorších černoušků co jsem kdy měl...

Royale 14° (5)


Řízná polotmavá IPA, svrchně kvašená - nefiltrovaná nepasterizovaná, infuzní postup výroby za použití zahraničních chmelů s hořkostí 50 IBU. Toto nejsilnější pivo studeně chmelené v ležáckých tancích, dodává tóny po citrusech, grepech nebo květinách.

!turistika!

Žádné komentáře:

Okomentovat