úterý 24. července 2018

Rodinný pivovar Obora (Táborský Výčep)


Rodinný pivovar Obora (Malšice) založený roku 2015, pěstujeme odrůdy Žatecký poloraný červeňák, Sládek, Kazbek a Rubín. Těmito druhy chmele pokryjeme potřebu chmelení kořenité, bylinné, květové a citrusové chuti. Chmel sklízíme ručně. Hlávky sušíme pozvolna při nižších teplotách. Chmel následně vakuově balíme pro celoroční produkci.

VÝČEP je pivnice v historickém centru Tábora na Žižkově náměstí v domě č. 18. Na čepu máme pivo z místního rodinného minipivovaru Obora, který používá k výrobě piva z velké většiny svůj vlastní chmel. K pivu Vám rádi nabídneme pochutiny z místního řeznictví Liška či mléčné farmy Bláhův dvůr.

 Obora 10° světlé (8.5)

  
Světlé spodně kvašené výčepní pivo, nefiltrované, nepasterizované. Složení: voda, ječné slady, ručně sklízený chmel z vlastní chmelnice, kvasnice.
Alkohol: 4 % obj.

Obora Srpěna 11° světlé (7)


Světlý spodně kvašený ležák, nepasterizovaný, nefiltrovaný.  Složení: voda, ječné slady, ručně sklízený chmel z vlastní chmelnice, kvasnice.
Alkohol: 4,5 % obj.

Obora Svatojánská 11° (7)


Opět povedená jedenáctka jantarové barvy nezklamala...

Obora Ježibaba 12° (7.5)


Světlý spodně kvašený ležák, nefiltrovaný, nepasterizovaný. Složení: voda, ječné slady, ručně sklízený chmel z vlastní chmelnice, kvasnice.
Alkohol: 5 % obj.

Obora Pale Ale 12° (8)


Svrchně kvašený speciál, nefiltrovaný, nepasterizovaný. Složení: voda, ječné slady, ručně sklízený chmel z vlastní chmelnice, us chmel, kvasnice.

 Obora IPA 14° (7.5)


Svrchně kvašený speciál, nefiltrovaný, nepasterizovaný. Byla cítit silná hořkost po dopití, chutnalo velice.

!turistika! 

Žádné komentáře:

Okomentovat