Naše pivo vaříme výhradně z čistých přírodních surovin bez chmelových extraktů nebo stabilizátorů. Jako jedni z mála v České republice stále ještě přidáváme během chmelovaru při vaření piva pravý hlávkový chmel. Pivo prokvašuje původním způsobem na spilkách poctivou dobu 7-14 dní, poté samospádem natéká do ležáckých tanků ve sklepení.
Nepoužíváme jako většina výrobců technologii CKT, při které se spilka využívá současně i jako ležácký tank. Všechny druhy piva čepujeme bez jakékoliv úpravy přímo z ležáckých tanků. Pivo zásadně nefiltrujeme ani nepasterizujeme, proto si zachovává svoji typickou vůni i chuť chmele a sladu a zůstává plné zdravých a pro organismus potřebných látek a vitamínů. Mírně zhutnělá barva piva není na škodu, naopak je znakem přirozeného zrání a původu piva.
V restauraci jsou dvě velké měděné varny, v nichž se přímo před zraky zákazníků vaří pivo.
Rok vzniku 2011.
adresa: Finská 4592/8, 796 01 Prostějov
Desítka