středa 15. srpna 2018

Pivovar Podlesí


Pivovar Podlesí se nachází na úpatí centrálních Brd v obci Podlesí ležící v bezprostřední blízkosti města Příbram. Vznikl v červnu roku 2013 a je situován přímo na cyklostezce č. 302.
Pivovar zaměřený převede vším na produkci klasického českého piva, spodně kvašeného ležáku, kvašení probíhá v klasických spilkách a leží v nerezových tancích. Na čepu stabilně mívají Podleský ležák 12º premiový ležák, Brdonoš 10º nefiltrovaný, Mikeš 13º tmavé, Hulvát 13º Single HOP. Za pivo Brdonoš 10º nefiltrovaný pivovar obdržel v roce 2015 na Zvíkove Jarní cenu Českých sládků.
adresa:  Podlesí 139, 261 01 Příbram



Brdonoš 10° (6.5)


Pivo světlé výčepní, nefiltrované, nepasterované spodně kvašené pivo plzeňského typu s výbornou pitelností. Bohužel u všech piveček zřetelné bublinky, které se stále držely...prý oxid uhličitý jak mi bylo sděleno, skla ok.
Obsah Alkoholu: 4.3%

Podleský ležák 12° (7)



Pivo plzeňského typu. Světlý ležák, nefiltrovaný, nepasterovaný Klasický ležák s vyšším zbytkovým extraktem a jemnou hořkostí.
Obsah Alkoholu: 5.5%

Summer Ale 10° (6.5)


Pivo světlé výčepní, nefiltrované, nepasterované. Svrchně kvašené, lehké pivo, chmelené výraznými chmely, ideální na letní popíjení.
Obsah Alkoholu: 4.8%

 Uncle Wheat 12° (7.5)


Celkem fajn pšenice lehce bylinky, citrusy...




!turistika!

!turistika!

!turistika!


fotogalerie 

Žádné komentáře:

Okomentovat