neděle 5. prosince 2021

Pivovar Aero

 

 

Hotelový dům Elmontex se nachází v klidném prostředí Ostravy-Hrabůvky. Účelně zařízené pokoje zajišťují svým hostům veškeré pohodlí za nízkou cenu. Hotelová restaurace přímo v budově nabízí vynikající kuchyni. Pro uzavřenou společnost máme k dispozici tři salónky. Ubytování zajišťujeme po celý rok jak firmám, tak i jednotlivcům. Hotel je vhodný pro krátkodobý i dlouhodobý pobyt.  Nacházíme se v blízkosti Bělského lesa, kde je možnost sportovat, jezdit na kole po vyznačených cyklostezkách, bruslit. V Bělském lese je taky areál minigolfu. Nedaleko našeho hotelu byl nedávno otevřen Aquapark Ostrava-Jih.  Hotelová restaurace, včetně kuchyně, je kompletně zmodernizována v roce 2018, navíc jsme pro naše hosty vybudovali vlastní minipivovar s výbornými domácími pivy. V rámci modernizace byl vybudován pro vyšší komfort i výtah pro klienty s omezenou pohyblivostí. Nová restaurace AERO má kapacitu 70 míst. Nabízíme i možnost rezervace hotelových salónků, pro uzavřenou společnost. Salónky jsou plně klimatizované, vhodné pro konání společenských akcí, jako jsou svatby, promoce, rodinné oslavy, ale i firemní večírky, rauty apod. Salónky jsou tři, s kapacitou pro 18, 24 nebo 60 osob. Výhodou je možnost ubytování přímo v hotelovém domě.

adresa: Edisonova 795/88, 700 30 Ostrava-jih-Hrabůvka

Pilot 11° (6)

 

Tradiční spodně kvašený ležák. Je vařen ze dvou druhů moravského ječného sladu, ze sladovny v Brodku u Přerova. Svou příjemnou hořkost získává díky českým odrůdám chmelů Sládek a Žatecký poloraný červeňák, chmeleno ja 3x. Vyznačuje se skvělou pitelností.

 

Aero 12° (6)

 

Spodně kvašený světlý ležák vařený na 2 rmuty. 2 druhy českého sladu, 3 druhy českého chmele, chmeleno 5x. Pivo jiskrné světlé barvy s vyváženou hořkostí. 

Čmelák 11° (7)


Celkem pitelný ležák s příchutí medu...

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat