pátek 16. března 2018

Restaurace Na tý louce zelený

Nacházíme se ve velmi klidném a krásném prostředí přímo na okraji Kunratického lesa. Pochutnáte si zde na české, minutkové a zvěřinové kuchyni. Naše restaurace je rozdělena do tří částí z nichž jedna o kapacitě 30 míst, sál o kapacitě 80 míst a přes léto otevřená terasa, která se přes zimu stává zimní zahradou se 40místy. V příznivém období je tu pro Vás otevřená velká zahrada a samoobslužný stánek, s nádherným dětským hřištěm a ZOO koutkem.
adresa: Zelená louka 451/1, 140 00 Praha-Kunratice

Muflon 11° (Kunratice) (8)


Poctivé pivo vyrobené tradičním českým dvourmutovým postupem ze dvou druhů sladů a dvou druhů chmele. Pivo sytě zlaté barvy se vyznačuje výraznou chmelovou vůní, plnou chutí a pozvolně hořkým dozníváním. Díky svým jedenácti stupňům je vhodné pro každodenní uhašení žízně, ke každému jídlu, stejně jako pro dlouhé posezení s přáteli. Je možné, že poctivě konzumovaný MUFLON 11° na Vás, při delší besedě prozradí i to, co jste říci nechtěli.
Obsah alkoholu: 4,5 %

Muflon 13 Red Ale° (Kunratice) (8)


Tento Muflon je představitelem piv typu ALE oblíbených zejména v anglosaských zemích. Pro zachování čistoty pivního stylu pro jeho výrobu používáme výhradně zámořské chmele, zahraniční slady a originální kvasnice.
Část chmele se nepovařuje na varně jako při výrobě českých piv, ale dává se do ležáckých tanků, kde se chmelové aroma a hořkost pomalu uvolňují během dokvašování (tzv. studené chmelení). Tímto postupem se dosahuje intenzivnějšího vjemu hořkosti a chmelového aroma. V chuti zachytíte citrusové tóny, což je důsledek chmelení odrůdou Citra a tóny květinové – chmelení odrůdou Amarillo. Dalšímu zvýraznění chutí napomůžete konzumací ALE teplejší – 12-15°C .
Obsah alkoholu: 5,4 %

https://mapy.cz/s/2AuZW

Žádné komentáře:

Okomentovat