pátek 23. března 2018

Říčanský pivovar



První Říčanský pivovar byl otevřen 26/1 2018 v Olivově ulici, blízko náměstí. Vaříme až pět druhů svrchně i spodně kvašených, nefiltrovaných a nepasterovaných piv. Pochutnáte si na tradiční české kuchyni a specialitách nejen k pivu.

 Mikeš 10° (5) 



Celkem pitelná osvěžující desítka...Vyznačuje se krásnou světle zlatavou barvou a jemným perlením. Před prvním napitím Vás uchvátí hustá pěna a příjemná lehce sladová vůně. V chuti pak naleznete vyváženou sladovost, chmelové aroma a výraznější hořkost, která Vás nutí se napít znovu a znovu.


  Valda 12° (6)



Dvanácka se Vám předvede svojí elegantní uhlazeností. Samotá pěna a lehce nazlátlá barva dává tušit, že máte před sebou opravdového uhlazeného hezouna. Chuť je příjemně sladová s charakteristickým aroma českého žateckého chmele, který dává pivu jeho nezaměnitelnou chuť.


Dorota 15° (7)


Pivo amerického stylu, které se vyznačuje výrazným aroma o rozkvetlé louce a ovoci. Má hladké perlení a pěnu, která Vám v ústech navodí pocit sladkosti, aby se pozvolna změnila na přetrvávající hořkost. Chuť je do lesního ovoce (jahody a borůvky) a v kombinaci s výraznou hořkostí a silnějším tělem je krásným společníkem na příjemný večer. Amerika se tak dá zažít i v Říčanech.

 Baba Jaga 13° (7)


Černý speciál Vás zaujme už i přivoněním, kdy ucítíte hořkou čokoládu, která je znát i při napití. Na černé pivo je poměrně hořké s jemným kořeněným dozvukem. Rozhodně není důvod se Baby Jagy bát.


!turistika! 

fotogalerie 

Žádné komentáře:

Okomentovat