sobota 19. září 2020

Minipivovar Džekův Ranč

 

Nacházíme se na samém úpatí chráněné krajinné oblasti Žďárských vrchů
a Železných hor, ve městě Ždírci nad Doubravou v kraji Vysočina.
Součástí zcela vybudovaného DŽEKOVA RANČE je penzion, stylová a klimatizovaná restaurace s masivním krbem, možností závodního stravování, krytou terasou, vlastní MINIPIVOVAR, stáje, sedlovna, pastviny, jízdárna, krytou halou, oborou a samozřejmě veškeré služby s tímto spojené pro Vás, naše koně i jezdce.
Než se k nám vydáte, pojďte se podívat co všechno jsme pro Vás připravili.     Užijete si svou dovolenou, prázdniny, ale i víkend v tiché pohodě nově otevřeného rodinného penzionu a to vše v bezprostřední blízkosti přírody a zvířat, kde budete moci nikým a ničím nerušeni čerpat nové síly do práce i do života.
Zažijte tak neopakovatelné kouzlo romantické přírody v chráněné krajinné oblasti našeho RANČE, který zcela jistě bude patřit k nejsilnějším a nejkrásnějším dojmům a zážitkům, které si od nás odvezete domů.
Minipivovar vznikl v roce 2011 jako nedílná součást projektu DŽEKOVA RANČE. Pod dohledem zkušeného sládka pana Oldřicha Záruby, se u nás „rodí“ celoročně třináctistupňové a v letním období i jedenáctistupňové světlé, nefiltrované, kvasnicové a nepasterizované pivo. Nese označení NAŠE PIVO. Technologii restauračního minipivovaru dodala firma Ross Holding, zahrnující varnu, spileční kádě, ležácké tanky, přetlačný tank, stanici kysličníku uhličitého a část automatizace. Ta zajišťuje samostatnou činnost jednotlivých procesů, které jsou přes sedmnáctipalcový dotykový displej sledovány, vyhodnocovány a potvrzovány. Součástí technologického vybavení jsou i menší podružné celky, které se starají o kompletní chlazení prostorů, spilečních kádí, chlazení mladiny, výrobu ledové vody a dále přípravu a rozvod tlakového vzduchu. O sanitaci celého pivovaru se stará mobilní CIP stanice. Naším cílem je vyrábět nepasterizované „NAŠE PIVO“, s vyváženou harmonií hořkosti, intenzivní lahodné plnosti a zlatavou barvou včetně chmelové vůně.


adresa: Žďárská 22, 582 63 Ždírec nad Doubravou

Naše pivo 13° (8)

 

Pivko s vyváženou harmonií hořkosti, intenzivní lahodné plnosti a zlatavou barvou včetně chmelové vůně. Fajn pitelné světlé pivečko, šmakovalo...

!turistika!

fotogalerie


Žádné komentáře:

Okomentovat