pondělí 4. června 2018

Pivovar Řeporyje




Pivovar se nachází v zrekonstruovaném prostoru bývalého řeporyjského kina. Dříve také zde byla restaurace Prefunda. Hlavní vchod do restaurace je z řeporyjského tržiště naproti nejstarší budově ve městě – domu číslo 1. Pokud se chcete dobře najíst přijďte do Řeporyjského pivovaru, kde díky různorodosti restaurace je možné uskutečnit firemní i rodinné oslavy, rauty a dalších akce s milou obsluhou, skvělým jídlem a fantastickým pitím. Upoutá Vás zde velký bar i s posezením, o patro níže restaurace s velkou pecí na pizzu i přírodně upravované maso. Dále zde mají velký sál který je možný si pronajmout k různým společenským akcím. Pivovar se nachází ve spodní části budovy a je propojen s restaurací velkou skleněnou výlohou, kde se bude vařit pivo tradiční metodou a to z vody, sladu a chmele.

Vilda 10° (8)


Světlá výčepní desítka je uvařena z plzeňského sladu a dvou odrůd žateckého chmele. Pivo nefiltrované a nepasterizované. Obsahuje kulturní kmen pivovarských kvasinek spodního kvašení. Velmi příjemné pivo k osvěžení.
Obsah alkoholu 3,2% obj.


Prefunda 12° (7)



Je uvařeno z plzeňského sladu ve spojení s bavorským sladem a třech odrůd žateckého chmele. Obsahuje kulturní kmen pivovarských kvasinek spodního kvašení. Pivo nefiltrované a nepasterizované. Jeho příjemná hořkost se dobře snoubí s každým jídlem..
 
Řeporyjská polotmavá 12° (6.5) 



Je uvařeno z plzeňského sladu ve spojení se speciálními slady – bavorským, karamelovým a třech odrůd Žateckého chmele. Jiskrná jantarová barva, jemná karamelová chuť a vysoká plnost sametově pohladí. Pivo je nefiltrované a nepasterované.
Obsah alkoholu 4,2% obj.

Řeporyjská Mlynářská 12° (7.5) 



Žitný speciál podobný dvanáctce Prefunda se povedl, příjemně se pije.

Řeporyjská Starostova 17° (7) 



Spodně kvašené, světlé, silné pivo s plnou sladovou chutí a příjemnou hořkostí s lehkým chmelovým aroma s nádechem ovoce, prý dle receptury pana starosty Novotného.
EPM/Obj:17° / 7%Hořkost:40 IBU Složení:pitná voda, ječný slad (plzeňský, bavorský, karamelový), upravený chmel (Premiant, Sládek, Fantazie), pivovarské kvasinky.

Cemetery Flowers 16° (7) 


Slady Pale Ale, bavorský, čokoládový, karamelový a pražený. Chmely Chinook, Centennial a Cascade. 70 IBU. Toto pivo vařila sládková Tamara Dolníčková. Na fotce vlevo jinak...

Weizenbock 16° (6) 


Jen dobré zvláštní pivečko s příchutí jablečného kompotu a hřebíčku a dalších...další bych si ovšem fakt už nedal.

Svatováclavská 15° (7.5) 
 

 
Tento speciálek se povedl...
 

Žádné komentáře:

Okomentovat