úterý 30. listopadu 2021

První Havířovský minipivovar

 

 

Cesta začala v roce 2012. Naším cílem bylo postavit minipivovar tzv. na „zelené louce“, neinklinovat se do stávající restaurace, ale vybudovat moderní pivovar, podle našich představ . Proto jsme si také dovolili dát název První havířovský minipivovar. V roce 2019 došlo k reorganizaci společnosti a přejmenování na PIVOVAR HAVÍŘOV a.s.  Již od 24.6.2015 máte možnost posoudit, jak se nám to povedlo.  Náš minipivovar není až tak mini, jelikož jeho roční produkce má kapacitu až 2000hl. Podařilo se nám navázat spolupráci se zkušenými a vynikajícími sládky , kteří již získali ve svém oboru mnohá ocenění, takže věříme, že vám bude naše pivo chutnat.

adresa: Selská 1589, 736 01 Havířov-Město

Magdon 11° (6)

 

Pivo Magdon je klasický spodně kvašený světlý ležák, který spadá do populární kategorie jedenácti-stupňovitých piv. Světlý ležák je vařen z ječmenného sladu, který je sklízen a zpracováván na Hané a našemu pivu propůjčuje příjemnou a vyváženou hořkost nejlepší český chmel z Žatce.  Ležák z našeho pivovaru je nefiltrovaný, nepasterizovaný a zachovává si tak nezaměnitelnou chuť skutečně poctivého zlatavého moku.

Havířovská hořká 12° (8)

 

Czech Pilsner / Premium Pale Lager / Bohemian Pilsener světlý ležák spodně kvašený nefiltrovaný nepasterizovaný  

EPM/Alk.:12.1% / 4.9%

Hořkost:60 IBU

Barva:15 EBC 

Složení:voda, ječné slady (světlý plzeňského typu, karamelový, barvící), chmel (Sládek, Žatecký poloraný červeňák), chmelový extrakt Vital, kvasnice svrchního kvašení

Havířovská šípková 11° (6.5)


 
Klasický ležák s malinkou příchutí šípku...

 

 fotogalerie

 

Žádné komentáře:

Okomentovat