středa 13. července 2022

Minipivovar Thrills

 

 

Máme rádi piva s chmelem, nápadem, svěžestí, živá, nefiltrovaná – piva s pozadím, emocí, pitelností a vzruchem…

Jsme řemeslný pivovar v srdci moravského vinařského kraje. Máme rádi piva s chmelem, nápadem, svěžestí, živá, nefiltrovaná – piva s pozadím, emocí, pitelností a vzruchem... Yo! just thrill me.

Rok 2021 byl pro pivovar Thrills dost zásadní – hlavní důvod je, to že pivovar byl postaven, zlegalizován a otevřen. První zkušební várka 19.8. a první várka,  která šla do prodeje k vám vznikla 26.10. Ke konci roku, nebo k vánočnímu stolu, pivovar Thrills vytvořil 7 piv, průřez běžnými pivními styly, ale i  velmi unikátní várky.  Setkali jsme se s hodně pozitivními reakcemi. Jsme moc rádi, že jsme začali a že se dostáváme do pivního světa nejen v česku.  Srdečně děkujeme všem, kteří nás podporují, vážíme si Vás.

adresa: Tovární 509/3a, 691 06 Velké Pavlovice

Thrills Hellios 11° (8)

 

Hellios, Lager – Hell, Alk. 4.8% obj. (11%EPM hm.)  

Dekokčním způsobem vařený ležák, postavený na sladové chuti ječmene odrůdy Barke a doplněný hlávkovým Poloráným červeňákem.

Thrills Crack On! 11° (8)

 

Crack On! – Modern Pale Ale, Alk. 4.4% obj. (11% EPM hm.)  

Lehce pitelný Pale Ale, osvěžující, více prokvašený, mírně „hazy“. Citra, Simcoe, Equanot a Sabro vytváří nezvyklou kombinaci v chuti.

Thrills Jedna dvě 11° (7)

 

Jedna dvě, Dry hopped lager/india pale lager, Alk 4.8 obj. (11% EPM hm.)  

Tradiční ležák s netradičním studeným chmelením.  Kombinace chmelů Sabro, Ekuanot a Mosaic spojuje tyhle dva styly specifickým způsobem, které ukáže každé napití.

Thrills Fest Coast IPA 13° (8.5)

 

Fest Coast IPA, West Coast India Pale Ale, Alk. 5.4% Obj. (13% EPM hm.)  

Druhá IPA v řadě inspirovaných Old Schoolem.  Hořká IPA s Old School složením sladů a zároveň pořádně dryhoppovaná s kombinací Mosaic, Citra a Equanot

!turistika! 

fotogalerie 

 

 


Žádné komentáře:

Okomentovat