úterý 27. srpna 2019

Minipivovar Kousek Piva / Warehouse


Areál bývalého Hirschmannova mlýna se postupně proměnil v areál WAREHOUSE. Vznikla zde restaurace WAREHOUSE, hudební klub WAREHOUSE, pivovar KOUSEK PIVA a malá řemeslná pekárna, ze kterých na vás dýchne nezaměnitelná atmosféra.
Nejsme zrovna miniaturní pivovar. Moderní provoz na vysoké úrovni s varnou o objemu 10hl a celkové kapacitě 290 hl nabídne klasiku v podobě světlé ležácké 11° a polotmavé 12°. Chybět nebudou ani svrchně kvašené speciály  jako populární ALE a IPA. Kousek Piva můžete ochutnat v restauraci Beer WAREHOUSE a hudebním klubu Club WAREHOUSE.
Pivovar Warehouse je splněný sen jednoho blázna, anebo spíš kluka, co chce věci dělat doopravdy a poctivě. Originalita a ruční práce tu nechybí v žádném ohledu.     "Pochopíš, až vyzkoušíš"  Pár "Kousků" se tu točí v celém našem areálu – ve stylové restauraci s terasou, ale i v nově otevřeném hudebním klubu. Všechno má navíc tak trochu kouzlo starých dobrých časů, určitého Genia loci, který tě v kombinaci se skvělým pivem určitě vytrhne z reality všedních dní. Tohle, ale pochopíš, až to sám vyzkoušíš.   Varny jsou součástí klubu, není nic lepšího než vnímat dobrou muziku se sklenicí lahodného čerstvého moku, který se navíc vaří přímo za tvými zády. Všechny smysly zapojeny. Úžasná atmosféra...

Vznik 2018


adresa: 328/10, Hanychovská, 460 07 Liberec

Kousek 11° (8.5)



  
Světlý spodně kvašený ležák je lehký a osvěžující. Jeho střední plnost dokonale vyrovnává hořký konec      
Stupňovitost 11     Alkohol 4,7%     Hořkost 35 IBU

Kousek 14 IPA° (5.5)

 
Svrchňák žádná sláva...
 
Kousek 10 Pale Ale° (7)
 
 
Svrchně kvašená Desítka Ale s lehkou citrusovou vůní má plnou chuť s příjemným horkým dozníváním.      
Stupňovitost 10     Alkohol 4,3%     Hořkost 35 IBU
 
Kousek Weizenu 11° (5)
 
 
Kousek Weizenu je svrchně kvašené nefiltrované pšeničné plné pivo s jedinečnou vůní po ovocných banánech a hřebíčku.      
Stupňovitost 11     Alkohol 4,8%     Hořkost 15 IBU
 
 
Kousek 12° (6)
 
 
Polotmavý spodně kvašený ležák s medovou barvou. Za nádhernou barvou stojí karamelový slad, který se společně s jemnou hořkostí lehce objevuje v chuti.      
Stupňovitost 12     Alkohol 5,0%     Hořkost 33 IBU
 

 !turistika!
 

Žádné komentáře:

Okomentovat